Sara Kroos

In november mailde ik naar Nieske:
"... en Sara Kroos was zeker tof. Het was alleen een try-out, en ze moest duidelijk nog wel een beetje haar tekst leren. Maar verder is ze echt heel leuk. En grappig en ze kan mooi zingen. En ze is nog best mooi ook :)"

Dus gister gingen we samen, naar de Kleine Komedie. Als echte Uilenstede-bewoner kom ik niet erg vaak in de binnenstad van Amsterdam dus dat was sowieso al leuk. En de Kleine Komedie is een mooie, kleine zaal met fijne stoelen.

Sara Kroos was nog steeds tof, en ze kende nog steeds niet al haar tekst. Op zich is dat ook al heel grappig omdat ze wat in het rond ging stuiteren en piano spelen om het weer te bedenken. En daarna kreeg ze extra veel applaus. Zo leert ze het nooit natuurlijk...

Mijn buurvrouw was wel vervelend, want ze sloeg steeds oh-roepend haar hand voor haar mond bij schunnige (?) stukjes zoals 'wat een man allemaal in de kut van een vrouw heeft gestopt' (een klein briefje met 'ik hou van jou'). En de man voor mij zat echt precies in mn beeld. En het was vijf minuten later klaar dan beloofd.

Maar jeetje, wat kan ze zingen. Kippenvel bij het liedje waarin ze door de sneeuw naar haar huis gaat. Als ik nog een keer ga, neem ik het stiekem op en quote ik de tekst.

cp.jpg Ben Folds - One down

2 maart 2004 | 17:18 | categorie: uit
Reacties

Ja he, dat liedje. Daar wil ik de tekst ook wel van! Maar ja.

Schuin achter mij zat een mevrouw steeds heel hard te schateren van het lachen, dat was ook best vervelend.
Maar Sara was grappig en hyper, en ze zong mooi. Het was leuk!

Geplaatst door nieske op 2 maart 2004 om 22:01