Maandagavond, 15 maart

Mijn agenda is heel belangrijk, zonder zou ik waarschijnlijk de helft van mn afspraken vergeten. Ik kan soms niet eens vertellen wat ik de afgelopen week heb gedaan als ik niet in mn agenda kan kijken wat er staat. Nee, ik ben niet chaotisch.

Maar wat er bij maandagavond 15 maart staat is ook niet echt duidelijk. In principe staat bij een maandavond altijd UBE, maar nu staat er UBE streepje streepje. Ik heb namelijk zelf het rooster gemaakt en Kim komt deze avond eindelijk terug uit China, dus ik wilde haar kunnen ophalen van Schiphol. Het UBE speelt dus vanavond voor en na de pauze (vandaar de twee streepjes) stukken waar ik niet in zit. Maar toen vertelde Kim dat ze naar Brussel vliegt in plaats van naar Schiphol. Geen streep door 'Kim terug', want ze komt terug, maar mijn avondbesteding werd het niet. Dan staat er 'toch werken', maar ook grondig doorgekrast want dat ging uiteindelijk ook niet door.
Daarboven staat 'zwemmen met Machteld & Karlijn?', maar ook dat werd doorgekrast en helemaal onderaan kwam 'bij Nieske eten'. Dat botste wel met 'half 7 muziek zoeken' wat ook nog in een hoekje staat. Maar nu heb ik Nieske ook weer doorgestreept en kan ik vanavond dus kiezen uit met Ilja en andere huisgenoten eten in het Uilenstedecafé ('Il in café!' staat nog ergens tussen), toch gaan zwemmen en/of nog tijd maken om een solonummer uit te zoeken met mn zanglerares.

Wie snapt het nog? Ik maar matig. Ik ben erg benieuwd wat ik vanavond nou ga doen.

cp.jpg Blake Hazard - Little airplane

15 maart 2004 | 10:52 | categorie: vandaag
Reacties

Bij mij heette zoiets geloof ik maandagochtend, 15 maart, maar toen besloot ik toch maar om te gaan slapen. Nou heb ik alles maar doorgekrast. Niet echt handig dus.

Geplaatst door Pim op 15 maart 2004 om 15:34

[ref van B-art, anders lees je het niet in de oude comment] Ja. dat ben ik ja. Hoi.

Geplaatst door jorrit op 15 maart 2004 om 17:13

En dat zet je dan onder 15 maart? Je bent in de war!

Geplaatst door Henk op 15 maart 2004 om 21:27

Ja, teveel geklooid met MT. Nu klopt het.
En ja, ik ben in de war. Maar verder gaat het prima, ik heb gezwommen en dat was leuk en lekker gegeten met Machteld en Karlijn.

@Jorrit: Hoi dan :)

Geplaatst door Hanna op 15 maart 2004 om 21:45

Op Uilenstede? Dan ben ik je misgelopen. Ik heb er rond 18:30 gegeten.

Geplaatst door Reinout op 16 maart 2004 om 01:55