Donor

Hoewel 23 nog lang niet volwassen is, is het toch wat nieuws. En bij wat nieuws horen veranderingen. Het eerste plan is om mijn donorregistratie te veranderen van nee in ja, deels. Als ik 23 ben ga ik uitzoeken hoe dat moet. Nou maar hopen dat ik voor die tijd niet dood ga.

En hoe toevallig:
Ik ging muziek opzetten voor onder de douche vanmorgen (sorry buren) en koos het mapje DJ Shadow - zooi, in de hoop dat daar de remix van Mos Def van Six days in zat, wat zo was.
Maar er was dus ook:
cp.jpg DJ Shadow - Organ donor
En:
cp.jpg DJ Shadow - Drums of death (instrumental)

Dat vat ik uiteraard op als een teken dus binnenkort ga ik de mensen van de donorregistratie bellen.

In het mapje zat als laatste nog:
cp.jpg UNKLE - Rabbit in your headlights
wat gewoon een mooi nummer is.

En voor de volledigheid nog even mn huidige cp, want ik heb natuurlijk al heel lang geleden gedoucht. (nee, geen boontje)

cp.jpg Third Day - Love song

2 april 2004 | 14:47 | categorie: muziek
Reacties

"wat gewoon een mooi nummer is, ook in deze versie. Alhoewel ik me afvraag of de omschrijving zoals die hier staat klopt."

Ook in deze versie? Welke versies heb je nog meer dan (OK, ik heb de single met de remixes)? Die omschrijving klopt vast niet inderdaad. Het nummer is uitgebracht op Psyence Fiction, een album van UNKLE. DJ Shadow was op die plaat de ene helft van UNKLE, James Lavelle de andere. Op elk nummer van die plaat hadden ze wel een gast en bij Rabbit In Your Headlights was het Thom Yorke van, jawel, Radiohead.

Geplaatst door breun op 2 april 2004 om 17:32

Ehm, ja. Heb mijn versies net even naast elkaar gezet en wat blijkt, ze zijn identiek. Lekker suf. Wilde het nog uitzoeken voor het posten maar ik moest weg. Ben zo brutaal geweest mn eigen post even te editten. Toch bedankt :)

Geplaatst door Hanna. op 2 april 2004 om 18:26

Niet eens Stem Long Stem... pff :)
Waarom stond je eerst op nee dan? Ik kreeg onlangs een brief om het in te vullen, moet 'm alleen nog op de post doen, ja dus.

Ik ga eens lekker op tijd naar bed. Welterusten.

Geplaatst door Pim op 3 april 2004 om 01:05

Edit mag, maar doe het dan wel goed: Rabbit In Your Headlights. Meervoud dus. Lichten.

Geplaatst door breun op 3 april 2004 om 01:20

@pim:
omdat ik het niet wilde.

@breun:
ehm, ok.

Geplaatst door Hanna op 3 april 2004 om 12:31