Punten

Ik wilde jullie een foto laten zien van de twee appelsientje-glazen die ik inmiddels heb. Die foto staat op mijn toestel, maar kan niet naar mijn computer omdat het snoertje kwijt is. Dus neem van mij aan:

Ze zijn mooi en groter dan ik had gedacht. De ene is blauw met een groen randje, de andere oranje met een paars randje. Rondom staan zijn schilderijtjes geschilderd van vrolijke jonge en oude mensen.

Eind september vertelde ik al dat ik de appelsientje-punten ging sparen omdat ik de glazen zo mooi vond. Praktisch niemand bleek het met me eens, dus dat leverde aardig wat punten op. De actie zou lopen tot eind januari. Dit is een maand verlengd, dus ik hou me nog steeds aanbevolen! Geef mij punten, dan haal ik meer glazen en mag je bij me op bezoek komen om eruit te drinken.

cp.jpg Fran�oise Hardy - Tr�ume

13 februari 2005 | 13:02 | categorie: vandaag
Reacties

Hm, jammer joh. Ik heb tijdens de grote schoonmaak vandaag drie punten weggegooid. Ik dacht dat die actie toch allang afgelopen zou zijn.

Geplaatst door breun op 13 februari 2005 om 23:47

Jammer zeg! Ik had zestien punten opgespaard, maar was ze vergeten te geven. Toen heb ik ze maar weggegooid omdat het al februari was...

Geplaatst door wessel op 15 februari 2005 om 15:56

..was uiteraard een van mijn befaamde grappen en grollen :)

Geplaatst door wessel op 15 februari 2005 om 15:56

altijd lachen met de bom
vertel het aan je vrienden! ik wil punten!

Geplaatst door Hanna. op 15 februari 2005 om 17:23