Exeter, here I come

Vandaag ga ik naar Engeland, eindelijk. Eerst was het opzoeken van mijn huisgenoot Paul die daar een jaar studeert een vaag plan, zo'n belofte die veel mensen doen. Toen was het een iets concreter plan samen met iemand anders voor in februari. Toen was het een in mn eentje geboekte vliegreis naar Bristol. En nu is het opeens 4 maart en ga ik vandaag.

De vlucht van 15.35 van Schiphol naar Bristol, nummer 6164, voor wie wil checken of ik niet neerstort. Geen adres. Wel een logeerplek met internet, dus kom nog eens langs. En 9 maart ben ik terug.

Wat ik ga doen, vragen mensen. Ik heb geen idee. Weg van hier in ieder geval, hoe leuk jullie ook zijn. Weg van de mensen, mn kamer, de stad, de studie, het orkest, alles. Ik ga boeken lezen, met Paul kletsen, Engels praten, Engelse thee drinken, met Engels geld betalen, links rijden (Engeland is leuk!), wandelen, Exeter bekijken en verder merk ik het wel. En dan uitgerust terug komen en me met enthousiasme weer op alle bovengenoemde dingen storten :)

En als iemand 'Turks fruit' van Jan Wolkers te leen heeft hoor ik het graag!
(edit: mijn broertje blijkt het te hebben. zie daar het nut van dit posten)

cp.jpg Living Colour - Flying

4 maart 2004 | 00:20 | categorie: vakantie
Reacties

Turks fruit... Hmm, de bieb? Waar heb je dat boek eigenlijk voor nodig?

Geplaatst door breun op 4 maart 2004 om 18:36

Have fun en de groeten aan Paul!

Geplaatst door B-art op 5 maart 2004 om 09:54

omdat ik dat ga lezen bij mn keuzevak literatuur en geneeskunde. op zich is de bieb een optie maar als iemand die ik vaak zie het heeft is dat ook wel makkelijk.

en de groeten van de hele eenheid zijn gedaan, ook terug bij deze...

Geplaatst door Hanna. op 5 maart 2004 om 22:11