Hanna in Exeter, deel 1

... of hoe ik dronken werd met Engelse studenten.

Gister besloten we (Martin uit Engeland, Dorothy uit Frankrijk, Sander uit Albanië, Paul uit Nederland, Lester uit Amerika en ik) om 10 uur om naar de pub te gaan. Een beetje laat, want natuurlijk moet een pub om 11 uur dicht. We gingen toch en namen een spel kaarten mee. Aangekomen bestelde iedereen zn eigen drankje (te duur voor rondjes), haalde iemand een extra leeg glas en sleepte ik 6 stoelen bij de laatste vrije tafel. Lester hing met plakgum de regels voor Ring of Fire aan de muur en de kaarten werden geschud. Vervolgens speelden we het meest ordinaire drankspel sinds kaartje blazen. Paul en ik gingen aan de Guinness. Misschien niet de verstandigste keus bij zo'n spel maar hoe dronken kan je worden in een half uur?

Om iets voor 11 wilde ik nog wat te drinken halen maar helaas, de tap was al gesloten. Er zat niks anders op dan weer naar huis te lopen. Daar aangekomen werd alle aanwezige drank verzameld, de regels opgehangen en speelden we vrolijk verder. Ik begreep de de tocht naar de pub alleen maar was bedoeld om dit moment uit te stellen. De drankvoorraad bleek te bestaan uit 5 Grolsch-flesjes, een fles Bacardi, 3 liter cola en een wijnfles gevuld met iets dubieus luisterend naar de naam Raki, gemaakt door de vader van de Albanese Sander.

Illustratie:
exetergroep1.jpg

Je ziet de andere vijf aan tafel zitten met in het midden een glas waar iemand die een heer pakte iets willekeurigs in deed. Geloof me dat er op de foto onder andere een theezakje en zout inzit. Degene die de laatste heer pakt moet het opdrinken. De diepzinnigheid van het spelletje is nu vast duidelijk :)

Wat later op de avond zag het er zo uit:
exetergroep2.jpg

Notice hier de theekoppen die worden gebruikt voor de drank (op dat moment alleen nog maar raki met cola), de poster met blote vrouwen boven Lesters hoofd en de kaart aan Sanders vader met het verzoek om meer Raki.

Ergens tussen deze foto's kotst Lester zichzelf onder en gaan alle mannen een keer in boxer naar een andere verdieping om te vragen naar een 'girl for the night'. Dit doordat de 10 inhoudt dat iemand truth or dare moet doen. De foto's hiervan zal ik jullie besparen.

De volgende dag kreeg ik als aandenken geen hoofdpijn (lang leve het water) maar wel een poster. Oh ja, die had Lester me beloofd omdat ik zijn exemplaar uit de keuken niet mee naar huis mocht nemen.

cp.jpg Muse - Map of your head

6 maart 2004 | 22:45 | categorie: vakantie
Reacties

Nou Han, dat klinkt allemaal erg spannend. Klopt het dat Raki een soort zelfgemaakte donkere wijn is? In dat gecal heb ik iets soortgelijks gedronken in Kroatie op de interrail.
Check de grammatica nog even.

Geplaatst door Simon op 6 maart 2004 om 23:24

jaa, die poster is echt mooi, ik heb hem al 5 keer bijna besteld...

Geplaatst door adje op 7 maart 2004 om 20:42

Om dronken te worden hoef je echt niet naar Engeland gaan hoor... Huisfeestje bij mij thuis (180 man) was ook erg gezellig.

Geplaatst door breun op 7 maart 2004 om 21:10

nou, wat jij zegt breun... :)

maar wat een onwijs spannende avonturen daar in Exeter, zo tussen al die knappe Engelsen en Paul :p

Geplaatst door Pim op 7 maart 2004 om 22:21

knappe engelsen? waar? ;)

en dat je daarvoor niet naar engeland hoeft weet ik, dat zei ik ook niet. het stond eerst zelfs in mn stukje maar had geen zin om zelf de moralist uit te hangen.

raki is doorzichtig btw.

adje, ik weet het, hij komt boven mn bed :)

Geplaatst door Hanna. op 8 maart 2004 om 00:14