Hanna in Exeter, deel 3

...of hoe alles altijd anders is dan je denkt.

Als je vantevoren bedenkt hoe iets zal zijn komt het per definitie niet uit. Als je niks denkt ook niet.

Paul vroeg: "is mijn kamer en mijn leven zoals je had gedacht?" Ik zei dat ik niet zoveel had gedacht. Maar dat het toch anders was.

Hier zijn is meer zoals thuis dan ik had gedacht. Het woord vakantie maakt blijkbaar dat ik denk dat ik in het gras lig en kook op een campinggasje. Maar het weer varieert van partly cloudy tot mostly sunny, oftewel Engels wisselvallig. We hebben zeker zo nu en dan in het gras gelegen, maar wel met een trui aan.

Ja, ik praat Engels, maar in een keuken die mogelijk nog ranziger is dan mn eigen in Uilenstede en minstens zo gezellig. Veel kaarten (shit-head, concept eindeloos spelen), veel koken (cheese on toast! ontbijten met bacon, tomaat, champignons en sla!), veel hangen.
Ik heb links gereden in de bus naar Dartmoor en gewandeld in werkelijk prachtig landschap. Spierpijn van al het stijgen en dalen. Maar dat ze hier links rijden merk je niet in de bus (lezen, ogen dicht), maar met het oversteken. Best gevaarlijk soms.
De Engelse thee neem ik naar huis in de vorm van 80 tea bags of Yorkshire Tea. Engelse boeken ook, want mn eerste verjaardagscadeautje is binnen.

Op 4 maart schreef ik voornamelijk dat ik 'weg ging': van mensen bijvoorbeeld. Wat niet werkt met een computerverslaving als de mijne. En vooral niet met mensen in je hoofd. Maar dat geeft niet. Ik ben stiekem namelijk wel een beetje blij met mn leven. Nu weet ik het weer en morgen kom ik er naar terug.

cp.jpg Radiohead - Talkshow host

8 maart 2004 | 22:48 | categorie: vakantie
Reacties

Allereerst, wat een mooie muziek luister je! En dan... het is altijd fijn dat je tevreden bent met wat je hebt, hoe je bent, hoe het gaat. Als het altijd maar anders moet schiet je er niet altijd evenveel mee op. Maar blabla, recht op blij te zijn heb je gewoon wel, want er zijn echt te veel leuke dingen (die je soms over het hoofd kan zien omdat de stomme kanten van moeilijke dingen zo verschrikkelijk dominant kunnen zijn, geheel ten onrechte!).

Genieten is goed. En geniet nog van de paar uurtjes Engeland.

cp: Nada Surf - Firecracker (speciaal nog gedownload op deze bitonpc!)

Geplaatst door Pim op 9 maart 2004 om 00:18

Lekker zeg, vakantie. Ik ga binnenkort ook maares er tussen uit. En dat ze links rijden in Engeland is al een tijdje toch..?

Geplaatst door Wessel op 9 maart 2004 om 12:11

@pim:
mooi he, daarom zet ik het er ook onder. wel naar waarheid natuurlijk.
heb jij die nada surf gedownload daar? of stond ie er al?
en die grammaticaal niet te volgen zin leg je nog maar eens uit :)

@wessel:
zei ik dat het nieuw was dan? maar in mijn systeem zat het niet (meer), vandaar.

Geplaatst door Hanna. op 9 maart 2004 om 16:46