Na 30 augustus

Mijn vriendinnetje is bestuurder-af!

Ze zat in het bestuur van Biton, studentenvereniging in Utrecht. Een jaar lang stond ze in dienst van al die rare en gewone mensen. Een jaar lekker niet studeren. Een jaar aan de bar hangen, brieven schrijven, de boel besturen. En ze was het zo zat!

Al maanden geleden telde ze af, maar op een leuke manier. "Over 14 weken ben ik klaar!" En daar keek ze nog heel blij bij. De laatste weken keek ze niet meer zo blij. "Nog 1 week n 6 dagen. Nog 1 week en 5 dagen. Nog 1 week en 4 dagen".

Toch was de boel uit handen geven ook niet makkelijk. Gelukkig heb je geen keus. Ik mocht komen kijken naar de wisselings-ALV. Het was mooi om de bestuurders hun afscheidsredes te horen voorlezen en de daadwerkelijke wisseling te zien. Al was Biton niet mijn vereniging en ben ik er niet heel vaak geweest, toch hoorde ik natuurlijk veel van wat er gebeurde. En nu is het klaar. Nieske heeft gisteravond gelijk kennis gemaakt met het fenomeen oud-bestuurders-maatje. Meer sterke drank voor hetzelfde geld, en dat heeft ze geweten.

Nu is het tijdperk na 30 augustus aangebroken. Vanaf vandaag is ze weer van zichzelf in plaats van van Biton, en daar zal ze van genieten. En ik ook!

31 augustus 2004 | 18:39 | categorie: vandaag
Reacties

Ik vond het echt een gave avond.

Geplaatst door Pim op 31 augustus 2004 om 22:35

Wat ik mij dus afvraag.. is het niet na 30 augustus?

Geplaatst door B-art op 1 september 2004 om 15:19

tuurlijk wel, grr

Geplaatst door Hanna. op 1 september 2004 om 18:50