Hoera

Ik ben drieëntwintig-en-een-half! Mijn halfjaardag vier ik altijd alleen, want andere mensen denken dat ik een grapje maak. Niet waar! Het is feest in mijn hoofd!

Ik krijg natuurlijk cadeautjes, van mijzelf.

- de nieuwe cd van Bettie Serveert: Attagirl
Precies anderhalf jaar geleden kreeg ik van Pim de vorige cd van Bettie Serveert, Log 22. Ik vond het geweldig heb sindsdien de oudere cd's ook in mijn bezit gekregen. Dat hoeft niet met alle goede muziek, maar met sommige wel. Die moet in mijn kast. Van deze nieuwe heb ik nog niks gehoord, maar ik durf het wel aan om blind te gaan kopen. Ook wel zo spannend!
Muziek voor het eerst horen uit je cd-speler van je eigen orginele cd is toch anders dan gedownload van je computer. Mooier, echter, eigener. En met een soort sentiment van vroeger.

- 'Ogen van tijgers' van Tonke Dragt
Het is kinderboekenweek, dus dan mag ik een kinderboek. Vroeger kreeg ik dat natuurlijk van mijn ouders. Op een gegeven moment vonden ze me daar te oud voor. Dat vond ik zelf eigenlijk ook wel. Maar afgelopen jaar heb ik mezelf 'Torenhoog en mijlenbreed' cadeau gedaan omdat ik dat al zo lang wilde hebben. Dit jaar mag ik het vervolg.

11 oktober 2004 | 16:18 | categorie: vandaag
Reacties

de brief voor de koning en geheimen van het wilde woud zijn niet aan je voorbij gegaan toch?

Geplaatst door Merel op 11 oktober 2004 om 23:10

Klopt het trouwens dat brief voor de koning bestempeld is als beste kinderboek aller tijdens of iets dergelijks?

Geplaatst door Wessel op 12 oktober 2004 om 00:08

ja griffel der griffels oid en je moet 'aan de andere kant van de deur' lezen als je die nog niet kent (en anders ook), als je lid bent van de bieb het is echt een grof schandaal dat die niet meer gedrukt wordt

Geplaatst door fabienne op 12 oktober 2004 om 08:52

Merel: tuurlijk niet! Heb ik al :)

F: tuurlijk ben ik lid van de bieb! en de torens van februari heb ik wel maar aan de andere kant vd deur is op de een of andere manier aan me voorbij gegaan. tip voor volgend jaar!

Geplaatst door Hanna. op 12 oktober 2004 om 11:08

'Aan de andere kant van de deur' is te gaaf om te missen. Het is zo aangenaam surreeel dat ik gewoon een tijdje lichtelijk de weg kwijt ben geweest toen ik het aan het lezen was. Kun je dat niet vragen voor je Jaardag ?

Liefs, Hera.

Geplaatst door Hera op 13 oktober 2004 om 15:43

tis een lueke schrijfster ja.

Geplaatst door Deejvit op 13 oktober 2004 om 16:05

ogen van de tijgers? ogen van de vreemdeling zal je bedoelen!

Geplaatst door dat duits ook altijd... op 20 oktober 2004 om 03:16