Voor Seb

Lieve Seb,

fijn dat je er bent! Het spijt me dat ik je zo'n debiele naam heb gegeven. Die hele naam bedoel ik he, Seb vind ik persoonlijk best ok.

Het gaat er niet om hoe groot ie is, maar wat je ermee doet, zeggen ze. Dat klopt erg in jouw geval. Klein, maar met 1 GB opslagruimte. Op dit moment zijn dat 230 liedjes, en dat is erg veel! Goed van je Seb, dat je dat kan! Je kan ze me laten zien in mappen, en je kan ze door elkaar afspelen of op volgorde, per map en dan stoppen, eindeloos doorgaan, hard en zacht. Je moet alleen soms eten. Na 70 uur werken zegt de gebruiksaanwijzing. Ik ga het natuurlijk niet timen, maar dat je uren op een maaltijd van een AAA-batterij kan leven is zeker waar. Handig!

Vorige week stond ik op een avond op station Duivendrecht. Donker. Trein gemist. Kwartier wachten. Niet heel warm. Dat scenario is mij zeer bekend en ik houd er niet van. Maar nu! Ik had jou en samen liepen we helemaal naar het einde van het perron, daar waar de trein naar Utrecht vandaan komt. Om ons heen was niemand en ruimte. In de verte overal lichtjes. Jij speelde de map 'losse liedjes' door elkaar heen, en koos Jus'A Rascal van Dizzy Rascal. En samen dansten we. We dansten en we zongen en ik overwoog bijna om de trein maar te laten voor wat ie was.

Blijf je nog even?

Liefs, Hanna.

2 december 2004 | 15:48 | categorie: voor
Reacties

Woehoe!! Dizzy Rascal, kan ik die niet even van je computer plukken? misschien kunnen het netwerk weer een keertje opengooien.

Geplaatst door B-art op 14 december 2004 om 11:00