Wachten

Moeilijk he, wachten. Op een nieuw stukje bijvoorbeeld. De laatste tijd werd steeds vaker als tweede tegen mij gezegd: 'Zeg, wanneer schrijf je weer eens wat?' (eerste blijft gelukkig nog gewoon 'hoi, hoe is het') Men veronderstelt dat het niet goed gaat, of dat ik er geen zin meer in heb.
Allebei niet waar. Het gaat prima, ik heb gewoon vakantie en ik heb het druk. Om het erger te maken: ik vlieg morgen naar Londen en kom pas over ruim twee weken terug. Tot die tijd is het hier nog steeds stil, maar vanaf begin augustus komen er weer regelmatig updates.

Ik heb vandaag een half uur gewacht bij de fotowinkel (extra geheugen leek me toch geen overbodige luxe voor zo'n mooi land) en meer dan een half uur bij het postkantoor. Man wat irritant, alsof ik niets beters te doen had. Het postkantoor is echt berucht, ik weet het, maar ik moest erheen. Kunnen ze daar niet een keer wat aan doen ofzo?

U ook fijne vakantie!

(leuk eigenlijk, zo'n stukje schrijven. zou ik vaker moeten doen!)

5 juli 2004 | 19:24 | categorie: vakantie
Reacties

haha, je Hoeft niet te schrijven hoor. ja ik blijf wel dagelijks even kijken voor iets nieuws, maar dat is mijn probleem! maar ja, als je zegt: leuk, ja, dan moet je t schien nog es doen. maar eerst: Fijne vakantie.

Geplaatst door marijke op 6 juli 2004 om 11:42

oh. en je hebt n linkie bij de dikke mevrouw!

Geplaatst door marijke op 6 juli 2004 om 12:15

fijne vakantie!

Geplaatst door Mae op 6 juli 2004 om 14:05

oh, ik blijf ook zeker schrijven hoor! ben nu alleen in londen dus dan kan het even niet (online voor het beroerde ov hier, zucht).
linkje tof! jij ook fijne vakantie mae!
(doen we nog iets met die musical??)

btw: het is hier leuk!

Geplaatst door Hanna. op 9 juli 2004 om 00:05

nou han, vertel liever wat over je vakantie dan over hoe populair je wel niet bent. en vergeet niet dat ik over drie dagen jarig ben!
doei en de groeten.

Geplaatst door Simon op 10 juli 2004 om 21:04