Jarig in Spanje

Er zijn goede en slechte dagen. Zowel qua lopen als qua andere zaken. Het lijkt erop, dat die twee zaken wel met elkaar te maken hebben: ik loop lang, het landschap is mooi, ik voel me goed zijn drie dingen die bij elkaar horen maar wat oorzaak is en wat gevolg, dat snap ik niet altijd.

11 april was gelukkig een goede dag. Ik liep met plezier 30 kilometer, het weer was mooi en vooral het landschap was prachtig.

De dag begon me wel te vroeg. De hospitalero deed om 6 uur het licht en de muziek aan. Ik ben nog stug een half uur blijven liggen en kwam toen als allerlaatste overeind. Maar eenmaal onderweg kwam het goed.

Ik kreeg veel cadeaus:

image.jpg
Het laatste deel van 'Brief voor de koning' van Tonke Dragt als luisterboek


image.jpg
Zomaar een losse klaproos

image.jpg
Een verjaardagsdiner bestaande uit drie gangen, gegeten met acht nationaliteiten

image.jpg
En een verjaardagstaart! Gemaakt door een medepelgrim, zonder mixer, in de oven van de eigenaresse van de herberg, die zoiets in 9 jaar nog nooit had meegemaakt. Hij was echt heerlijk.

De vele flessen wijn die waren meegebracht maakten de volgende dag wat minder flitsend, maar dat was het waard. Ik wandel stug door, een korte loopdag telt ook. Inmiddels ben ik Navarra uit en nu ga ik kortdurend door de regio La Rioja.

13 april 2013 | 08:03 | categorie: camino
Reacties

Dag Hanna, kort samen gevat, voortbordurend op mijn verjaardagswens voor jou, wordt het dus een jaar met, boeken, bloemen, wijn, lekker eten en veel verschillende vriendschappen , verrassingen op je pad.
Ik teken ervoor! Fijne dag vandaag en morgen en... Wilna

Geplaatst door Wilna op 13 april 2013 om 08:58

Vind ik leuk.
3e regel:
drie dingen doe --> drie dingen die

Geplaatst door kohelet op 13 april 2013 om 09:24

Vandaag trouwen Max & Emma, opent de koningin het
Rijksmuseum en bezoeken we massaal de tuincentra want het voorjaar is in NL gestart. En jij loopt daar maar een beetje te flierefluiten - bofkont.

Geplaatst door kohelet op 13 april 2013 om 09:32

Leuk..de rioja..geniet ze xx

Geplaatst door carla op 13 april 2013 om 16:04