Koninginnenacht

Disco op straat, ook zittend leuk.

pimstraat.jpg

30 april 2004 | 13:23 | categorie: uit | Reageer (2)

Nep-Maxima

Tijdens het spoelen van de video kijk ik naar Lijn 4. De gastpresentator is vandaag Maxima.

maxima.jpg

Ze komt binnenlopen en na een halve minuut blijkt het niet Maxima zelf te zijn, maar haar meest ingezette look-alike. Ik ben geschokt! Als Maxima lintjes doorknipt, is ze het soms dus niet zelf. Ben ik naief of zijn zij gemeen? We worden gewoon voorgelogen!

29 april 2004 | 11:26 | categorie: vandaag | Reageer (0)

Bijles

'Als jij straks op Schiermonnikoog bent en er is niet alleen geen internetcafe maar ook geen water, wat gebeurt er dan met je ADH-secretie?'
'Die stijgt'
'Zou ik ook zeggen. Maar waarom?'
'Oh. Nou, want het effectief circulerend volume daalt, dus RAAS wordt geactiveerd, dus angiotensine 2, daardoor komt ADH.'
'En als je nou spierpijn hebt van het fietsen en je neemt ook nog een paracetamolletje?'
'Dan remt dat de synthese van prostaglandines, dus de vasoconstrictie van de afferente arteriolen wordt niet geremd, dus gaat de glomerulaire filtratie achteruit.'
'Ja precies. Heel goed'.

Dat ben ik in gesprek met onze fysiologie-docent over regulatiemechanismen in de nier. Samen met vijf andere meisjes krijg ik hulp met het studeren. Soms krijgt iemand een complimentje, en als niemand een idee heeft over het antwoord op een vraag legt hij het geduldig voor de zoveelste keer uit. We bespreken een oud tentamen en gaandeweg komen een heleboel moeilijkheden langs. Want je mag dan wel denken dat je nieren 'gewoon je bloed zuiveren en urine maken', zo simpel is het dus niet. Maar stiekem wel heel leuk. Nu maar hopen dat er op Schiermonnikoog wel water is, en dat ik er braaf verder studeer.

28 april 2004 | 17:57 | categorie: vandaag | Reageer (4)

Roze gebloemde jurk

Twee jaar geleden meldde ik me al aan op schoolbank.nl, want ik was er natuurlijk vroeg bij. Echt handig was dat niet want tja, dan sta je daar in je eentje van je eindexamenjaar. Maar inmiddels praten allemaal mensen om mij heen erover en ging ik weer eens kijken.

Zowel bij mijn middelbare school als mijn basisschool staan nu een hele hoop namen. Bij die namen komen gelijk verhalen boven, van ergens ver in mijn hoofd. Dat geldt vooral voor de basisschool: de jenaplanschool Cleophas in Utrecht.

Iemand zette de klassefoto van toen ik in groep 3 zat online. Ik ben dat meisje zo'n beetje rechtsonder. Met een roze gebloemde jurk. Mooi vond ik die.

Middenbouwgroep 'de wigwam' van juffrouw Marian. Ik denk dat ze geen achternaam had. Ze kreeg een keer Pfeiffer, wat mij in de oren klonk als een vreselijke ziekte, want ze kwam weken niet op school. Ik vond het zielig want haar man was ook al dood. Van hem had ze een armband om en een jongen had die een keer kapot getrokken toen ze ruzie hadden voor het gymlokaal. We gingen er gewoon met de hele klas in een kleedruimte en na afloop wasten we alleen onze voeten. Daarna was het pauze en gingen Sanne en ik de mountain bikes tellen op het schoolplein. Want dat was echt de beste fiets.

cp.jpg Air - Surfing on a rocket

27 april 2004 | 15:36 | categorie: vandaag | Reageer (3)

Gewoon een baby

Jurre werd drie maanden geleden geboren, vlak na zijn toen net overleden tweelingbroer Tymo. Dat leverde een rare combinatie van verdriet en blijdschap op. Een beetje voor mij, maar nog veel meer voor hun ouders en de mensen vlak om hun heen. De geboorte was zeven weken te vroeg dus hij lag de eerste tijd in het ziekenhuis. Ik kwam hem daar een paar dagen na zijn geboorte bekijken. Nog geen twee kilo mens in een couveuse. Ik noem hem sindsdien mijn mini-neefje, want klein was hij, en zijn moeder is mijn nicht.

jurre.jpg

Vanmiddag was zijn kraamborrel. Kraamvisite, maar dan met iedereen tegelijk als het ware. Een feestje met champagne en beschuit met muisjes. Hij ging van arm tot arm, maar ik wilde hem ook nog even vasthouden. Samen liepen we door de tuin van zijn opa en oma. Ik vertelde hem onzindingen en bekeek hem goed. Een jongetje van vijf kilo. Gewoon een baby. Voor de meeste mensen.

cp.jpg Ben Christophers - My beautiful demon

25 april 2004 | 19:25 | categorie: vandaag | Reageer (3)

Prima zo

Gister zag ik noi albinoi. Mooi maar deprimerend, en die kou!

Vandaag zat ik in het gras, te praten met mijn ouders en te lezen over nierziekten. Zonder trui. Met een kopje thee, en later met een biertje.

thee.jpg

cp.jpg The Mars Volta - Son et lumiere

24 april 2004 | 18:28 | categorie: vandaag | Reageer (10)

Waarschuwing

Als je een zilvervisje bent, ga dan niet over mijn badkamervloer lopen. Ik spuit je dood met antikal.

23 april 2004 | 00:14 | categorie: vandaag | Reageer (5)

Na een week fotograferen

Negatief negatief
negatiefnegatief.jpg

Als je het zo bekijkt is geneeskunde al minder saai
studieboek.jpg

Wow, mijn uitzicht
negatiefnachtflat.jpg

Mooi bewogen is niet lelijk
onscherp_nieske.jpg

Mooi onscherp is ook niet lelijk
onscherp_oog.jpg

Hij stond niet op zwart-wit
bomendonker.jpg

In mij is mijn kamer, maar buiten zijn de bomen
doorraam.jpg

cp.jpg Dredg - Traveling trought the arctic cold we search for the spirit of Yuta

20 april 2004 | 00:24 | categorie: foto | Reageer (10)

Kink FM

Als ik dan toch reclame aan het maken ben:
Ik zat vanmorgen fijn naar Outlaw Classics te luisteren van kink fm. De luisteraar werd opgeroepen om te mailen met de outlaw classic die hij wel zou willen horen. Meestal negeer ik die mailveroeken, maar nu had ik wel een idee. Ik typte snel het volgende mailtje:

hallo en goeiemorgen,
mijn verzoeknummer is mercury rev - goddess on a highway, het stond in de outlaw 41 in de tijd dat ik begon met kinkfm luisteren dus bij jullie gedraaid klinkt het nog veel leuker dan als mp3 uit mn computer.

fijne dag nog, hier in amsterdam is het heerlijk weer.

groeten, Hanna.

En wat doen ze dan bij kink fm? Inderdaad, binnen een paar minuten je mailtje voorlezen en je plaatje draaien. Leuk! Soms klinken nummers namelijk echt beter als ze uit je radio komen.

cp.jpg black... ehm, luister niet goed naar Metha. kinkfm iig

16 april 2004 | 13:24 | categorie: muziek | Reageer (6)

Antikal-reclame

Als je mij vanmiddag op msn had aangesproken ging het waarschijnlijk ongeveer zo:

[15:43] Hanna: ik moest weer even een nieuw laagje antikal spuiten hoor
[15:43] jij: ah spannend :)
[15:43] Hanna: ja joh
[15:43] Hanna: en nu weer lang wachten
[15:43] Hanna: maar het lijkt wel wat te doen

Het is namelijk echt vrij bijzonder. Ik woon al ruim 4 jaar op deze kamer en net zo lang erger ik me al aan de witte kringen en vlekken op mijn badkamervloer. Het water blijft er na het douchen altijd prachtig in die kringen liggen. En nu ben ik bepaald geen huishoudelijk type, toch kreeg ik om de zoveel maanden de neiging er iets aan te doen.

Ik had al allerlei middeltjes en sponsjes geprobeerd, tot iemand vorige week zei 'probeer het eens met Antikal'. Dus kocht ik van de week een fles en spoot er deze middag argwanend mee op één van de tegels. Groot was mijn verbazing toen ik met een spons het spul een uur later opzij veegde. De tegel was schoon! Wow! Ik spoot snel de meeste van de andere tegels in. Ook daar heb ik inmiddels overheen geboend en het resultaat is echt geweldig. Zei ik dat al? Het is echt geweldig.

Ik had voor-en-na-foto's moeten nemen, bedacht ik te laat. Dan kon ik echt op een billboard. Een reclamespotje gaat misschien wat ver, dat zie ik zelf ook wel in.

Als kleine genoegdoening wel plaatjes van de fles met op de achtergrond de vrijwel geheel bruine tegels en van een stukje tegel dat nog nu nog meer wit dan bruin is. Jouw tijd komt nog wel, stukje tegel.

antikal.jpg

vloer.jpg

cp.jpg The Postal Service - Nothing better

15 april 2004 | 17:58 | categorie: vandaag | Reageer (6)

Kater

Ah, daar is eindelijk de echte kater van mijn feestje: de twee lege bierkratten die ik op het balkon van de keuken had laten staan zijn nu weg.

Wie zo lief is geweest om ze voor me terug te brengen naar de winkel mag het geld in een envelopje in mn postvakje doen. Fijne huisgenoten heb ik toch!

cp.jpg Radiohead - How to disappear completely

13 april 2004 | 14:06 | categorie: vandaag | Reageer (8)

Opgroeien

Wat doet een echte student op tweede paasdag? Inderdaad, studeren.

Alfa-amylase, afkomstig uit de speekselklieren en het pancreas, hydrolyseert de niet-terminale 1-4-α-bindingen, waardoor uit amylose maltose, en uit amylopectine maltose, maltotriose, en α-dextrinen gevormd worden.

Duidelijk het vak kindergeneeskunde, niet? Het heet zelfs heel gezellig "opgroeien".
En helder geschreven is de stof gelukkig ook:

Op grond van hetgeen hiervoor is verteld over de verschillen in de farmacokinetische processen bij pasgeborenen en zuigelingen, zal men begrijpen dat deze categorie ten aanzien van de dosering een aparte plaats inneemt. Hiervoor raadplege men de diverse specifieke handboeken. Wellicht ten overvloede zij erop gewezen dat aanpassingen van de dosering alleen betrekking hebben op geneesmiddelen in toedieningsvormen met een systemische werking.

cp.jpg Beth Hart - Lifts you up

12 april 2004 | 16:38 | categorie: vandaag | Reageer (1)

Jarig

De vlag hangt uit,
vlag.jpg

want ik ben jarig. Ik kreeg een digitale camera (o.a.)
spiegel.jpg

en maakte een foto van de troep toen de familie weg was (ook o.a.).
tafel.jpg

De foto's van etende familieleden, onscherpe onduidelijkheden en zwart-wit-oefeningen zijn alleen op aanvraag.
Heel leuk speelgoed, dit. Wel nog een beetje oefenen.
Verwacht voortaan meer plaatjes op deze blog!

11 april 2004 | 00:00 | categorie: vandaag | Reageer (9)

11 en 23

Soms dan denk ik bij mezelf
Oh jee ik ben al bijna 11
Het duurt niet lang meer voor ik 80 word
Ik wil nog zoveel dingen doen
Ik weet er zo wel een miljoen
Ik kom al tijden tijd te kort

Deze quote van Kinderen voor Kinderen stond op de uitnodiging voor mijn feestje toen ik 11 werd. Morgen word ik 23 en het feestje is al geweest. De uitnodigingen gingen over de mail, dus niks mooi versierd kaartje of zelfgemaakt boekje. Ook geen activiteiten en een spelletje rondom het uitpakken van de cadeautjes. Geen speurtocht, mummies maken of spel in het bos. Gewoon binnenkomen, jas in mijn opgeruimde kamer leggen, cadeautje geven, wat te drinken pakken en vervolgens jezelf en elkaar vermaken. Dat is het. Leuk genoeg natuurlijk; ik heb me in ieder geval erg goed vermaakt gister. Maar ik kan ook met een soort weemoed terug denken aan die feestjes van vroeger.

mummies.jpg
Hanna 8 jaar, ik ben die middelste mummie

Overigens kom ik nog steeds altijd tijd tekort. Op heel veel gebieden ben ik niks veranderd in de tweede helft van mijn leven tot nu toe.

cp.jpg Kosheen - Wasting my time

10 april 2004 | 20:36 | categorie: bla | Reageer (4)

De taal van gekken

Samenvatting van mijn avond:
cp.jpg Tom McRae - Language of fools
cp.jpg Tom McRae - Language of fools
cp.jpg Tom McRae - Language of fools
cp.jpg Tom McRae - Language of fools
cp.jpg Tom McRae - Language of fools
cp.jpg Tom McRae - Language of fools
cp.jpg Tom McRae - Language of fools
cp.jpg Tom McRae - Language of fools

Ik kan ermee studeren, telefoneren, internetten, was opvouwen, niksen, toetje eten, koekjes eten, water drinken en nadenken over wat het is met dit liedje.

Afgezien van een zeer welkome vervanger van eenregelige stukjes Mattheus in mijn hoofd (vooral Weissage, wer ist's, der dich schlug).

Afgezien van dat google mij de tekst leverde waarvan ik denk dat het meer is dan 'I love you, stay with me, i love you' (kom maar door met die kritiek).

Afgezien van dat ik nu eindelijk weet wat ik de hele dag al in mn hoofd had (wat raar is, want ik had deze cd al weken niet geluisterd).

Afgezien van dat ik nu eindelijk weer eens inspiratie heb voor een nieuw bureaublad (niet dat ik perse genoeg heb van de huidige, maar ik heb m al weken).

Afgezien van dat ik zomaar opeens een nieuw repeatliedje heb, jippie (ik ben dol op repeatliedjes. ze hebben een eigen mapje waar ze in mogen blijven zolang ik ze eindeloos kan luisteren).

cp.jpg Tom McRae - Language of fools

8 april 2004 | 22:50 | categorie: muziek | Reageer (2)

Coming out

Ik ben op de vierde avond van de Alpha cursus. We zitten met zn achten met een kopje thee en koekjes op heerlijke banken te praten over bidden. De een doet het elke avond volgens een vast stramien, de ander nooit een een jongen zegt dat ie wel zou willen maar geen idee heeft hoe het moet en het dus maar laat. Een meisje zegt dat de meeste mensen beginnen met iets van 'lieve God', en eindigen met amen, en dat je verder gewoon moet zeggen wat je wil. Iemand anders zegt dat hij bijvoorbeeld het 'onze vader' zou kunnen bidden. De jongen vraagt wat dat is en de bijbels komen op tafel.

Onze begeleidster zegt dat je alleen kan bidden, maar ook met mensen samen. En dat je dat dan in stilte kan doen, of door bijvoorbeeld omstebeurt wat te zeggen. Ik zeg dat ik dat best vind, maar dat ik dan niet hardop wat ga zeggen, dat vind ik maar raar. Het idee vind ik al vreemd genoeg. Het meisje naast mij begint te grinniken. 'Jij zegt dat je het raar lijkt om te bidden met mensen erbij. En ik heb afgelopen vrijdag, toen we allebei het tentamen hart en bloed zaten te maken, voor jou gebeden! En toen gelijk maar voor iedereen in de zaal.'

De begeleidster zegt dat ik zelf kan weten of ik mee wil doen met het groepsgebed en zeker niet iets hoef te zeggen, maar heb ik misschien een puntje dat zij voor mij mag noemen? Ja hoor. Ik denk even na en noem uiteindelijk acceptatie van homoseksuele mensen, niet zozeer in Nederland als wel overal. 'Merk je in je omgeving daar moeilijkheden mee?' 'Nou nee, maar ik heb dus een vriendinnetje, ...' Kan ik dat ook eens vertellen. Niet dat dat voelde als coming out. Ik vond het vooral leuk om aan ze te vertellen. Nee, aan mensen vertellen dat ik elke week met vijftig gelovige en niet-gelovige studenten eet en de rest van de avond praat over God en alles dat daar mee te maken heeft, dat is pas een coming out!

cp.jpg Skunk Anansie - Lately

7 april 2004 | 11:16 | categorie: vandaag | Reageer (6)

Zo, die hangt weer

Nieske heeft net een mooi verhaal geschreven over de meezing-Mattheus van gister en ik ga lui zijn en er naar linken. Wel lezen hoor! En hier terugkomen natuurlijk.

edit: ik ga het hier ook plaatsen, dat is leuker.

Na wekenlang oefenen was gisteren dan eindelijk de meezing-Mattheus. In de prachtige concertzaal van Tilburg zouden we 's ochtends nog wat stukjes gaan oefenen onder begeleiding van dirigent Stephen Kavelaar en 's middags het hele stuk meteen uitvoeren. Deze aparte opzet is perfect voor mensen zoals ik, die een te druk bezet en onregelmatig leven hebben om een avond per week met een koor te oefenen. Tussen de meezingers verspreid staat het steunkoor: per stemgroep een paar mensen die de Mattheus echt goed kennen en er zijn om, de naam zegt het al, de rest van de meezingers te steunen.

Het grote nadeel van Tilburg is dat het zo ver weg is. Hanna en ik waren bij mijn vader bijven slapen. De wekker ging om 7 uur, om half 8 kregen we broodjes uit de oven voorgezet en om 8 uur kwam mijn moeder ons ophalen. Dat lijkt misschien niet zo erg als je dagritme nou eenmaal zo werkt, maar voor ons was het redelijk dramatisch. Toen we op zaterdagavond lekker vroeg naar bed gingen, konden we namelijk niet slapen. Het was natuurlijk wel gezellig, maar het duurde maar en het duurde maar en we bleven maar denken: ojee, morgenochtend! Uiteindelijk lukte het toch om in slaap te vallen, maar het wakker worden was net zo moeilijk als ik vantevoren verwacht had. Ik heb nota bene een kop koffie gedronken toen we aankwamen in Tilburg! De mensen die mij goed genoeg kennen, weten best dat het dan heel erg moet zijn geweest.

Voor de middagpauze moesten we, in het kader van opwarmen en spieren losmaken, bijna-kwijlen, "woei!" zeggen en met onze schouders schudden. We oefenden wat koralen en openings- en slotkoren. Gek genoeg was het steeds het steunkoor dat overal overheen tetterde, veel te hard en veel te snel. Toen kregen we een (gratis!) lunch, die we buiten, uit de wind en in de zon, opaten. Toen het zachtjes begon te regenen bleek zelfs dat we onder een afdakje stonden. Perfect!

De uitvoering was leuk en ging overwegend goed. Blitze und Donner was een grote chaos, maar als je er over nadenkt hoort dat ook wel zo, want ja, het is nou eenmaal onweer... Eigenlijk hoop ik ook dat volgend jaar Sytze Buwalda weer meezingt. Sytze is een countertenor die vorige jaren steeds meedeed en de hele tijd grapjes maakte en met mensen uit het orkest ging kletsen. Dit jaar waren de solisten allemaal wel goed, maar niet zo grappig en enthousiast als vorige jaren. Ach, ik kan wel blijven zeuren, en we bedachten wel dat dit waarschijnlijk onze laatste meezing-Mattheus zou zijn (omdat het gewoon zoveel beter kan), maar het was wel leuk en gezellig, en daar gaat het tenslotte om. Misschien doen we het toch wel vaker, gewoon voor de gezelligheid. Als dagje uit.

Het citaat in de titel is trouwens van Aafje Heynis, een alt die dit steeds verzuchtte als er weer een uitvoering van de Mattheus tot een goed einde was gebracht. Respectloos? Misschien. Humorvol? Zeker. Relativeren is goed.

5 april 2004 | 16:19 | categorie: muziek | Reageer (0)

Donor

Hoewel 23 nog lang niet volwassen is, is het toch wat nieuws. En bij wat nieuws horen veranderingen. Het eerste plan is om mijn donorregistratie te veranderen van nee in ja, deels. Als ik 23 ben ga ik uitzoeken hoe dat moet. Nou maar hopen dat ik voor die tijd niet dood ga.

En hoe toevallig:
Ik ging muziek opzetten voor onder de douche vanmorgen (sorry buren) en koos het mapje DJ Shadow - zooi, in de hoop dat daar de remix van Mos Def van Six days in zat, wat zo was.
Maar er was dus ook:
cp.jpg DJ Shadow - Organ donor
En:
cp.jpg DJ Shadow - Drums of death (instrumental)

Dat vat ik uiteraard op als een teken dus binnenkort ga ik de mensen van de donorregistratie bellen.

In het mapje zat als laatste nog:
cp.jpg UNKLE - Rabbit in your headlights
wat gewoon een mooi nummer is.

En voor de volledigheid nog even mn huidige cp, want ik heb natuurlijk al heel lang geleden gedoucht. (nee, geen boontje)

cp.jpg Third Day - Love song

2 april 2004 | 14:47 | categorie: muziek | Reageer (5)

Concentratie

Ik wil studeren. Echt. Mensen proberen me te helpen en het vak is stom maar ik wil het nu graag halen. Ik heb potentieel tijd genoeg. De weerstand om boeken open te doen is niet meer zo gigantisch als maanden geleden. De fase na het doctoraal begint me te interesseren.

Maar. Ik ben verliefd. En ik ben van plan dat nog wel even te blijven. En het doet rare dingen met mijn concentratie.

Het is een serieus probleem. Heeft iemand een oplossing?

cp.jpg Beth Hart - By her

1 april 2004 | 17:46 | categorie: vandaag | Reageer (5)

Voor Pim

Lieve Pim,
jammer he, dat ik niet alleen maar voor jou schrijf zodat je overal op kan reageren. Maar ten eerste heet dat medium mail, en ten tweede hoef je niet perse altijd te reageren en ten derde kan het best (liedjes!) en ten vierde houd ik ook erg van vaagheid, dat weet je. Ik neem met een hoop genoegen. Niet met met de reactie van penis enlargment die ik vandaag ergens kreeg. Ik hoop dat het niet heel onverstandig blijkt om dit hier zo op te schrijven. Zoek er trouwens maar niet naar, ik heb m gewist. Handig joh, dat je reacties kan wissen of wijzigen. Dat laatste heb ik trouwens nooit gedaan. Behalve die van mezelf dan. Voor spelling of onwaarheden of aanvullingen. Ik vind dat dat wel mag. Net zoals dat ik best mn eigen logs mag veranderen, zolang ik het niet overdrijf. Net als spelen met de tijd. Vooral 's nachts. Ik mag van mezelf alleen maar niet echt doen alsof het gister was.
Volgende week ben ik jarig. Pff, ingewikkeld. Mensen vragen, dingen kopen, zorgen dat al die verschillende mensen een beetje mixen. En bedenken wat ik wil. Ik wil een Imke, maar zo duur. Zal ik het nou doen of niet? Aan vrienden moet je iets goedkopers vragen natuurlijk. Ook moeilijk. Vooral om te reguleren dat iedereen iets anders geeft enzo. Ik wil cd's denk ik. Maar dat spoort weer niet met Imke. En ik wil wel een zwembrilletje. Gelukkig heb ik achterin mn agenda een lijstje dat ik door het jaar heen bij houd. Maar veel boeiends staat er ook niet op. Het laatste toegevoegde item is sokken. Hoe saai! Maar ik wiebel er altijd zo snel gaten in. Daarboven: planken van Lundia. Dat moet ik zelf maar regelen. Boeken. Tja. Nog eens goed nadenken. Ik wil trouwens ook Kid A, en The Mars Volta, en Dredg (die wil ik al zo lang, maar is altijd net weg in de winkels), de nieuwe van Beth Hart natuurlijk, en Private suit in het echt (mag jij de kopie terug als je wil). Enzovoorts. Is het gemeen om geen frustels te vragen? Maar het past gewoon niet in mn kamer! Het is hier altijd al een troep. Ik zou een stofzuiger moeten vragen, maar dat doe ik niet want dat is stom. Ik wil wel een eigen Mattheus-partituur, maar die komt dan wel een beetje als mosterd na de maaltijd. Want de maaltijd is aanstaande zondag.
Verder gaat het goed. Ik ben moe, want heb, hoewel met eet- en theeonderbreking van half 6 tot half 11 gezongen. Ik heb Winter van Tori Amos als sololiedje gezongen en dat was een beetje eng maar ook wel leuk. En ik deed van alles fout natuurlijk. Maar ik bleek wel corrigeerbaar. En popkoor is altijd leuk, hoewel Mae en ik altijd zo melig worden van de broken bottle top van Michael Jackson en deze keer ook van zoenen in een lift (not me!) en stortkokers. Nou ja. Aan dit soort inside information van anderen heb jij ook niks he. Maar dat doe jij ook wel eens! Met dat smsje. Ik kom er nog wel achter.
En nou krijg ik alweer pijn aan mn vingers. Teveel gecomputerd, foei Hanna. Ik had nog wel zo'n zin om ook nostalgisch met je te doen over lokaal404, en de mensen daarvan die ik nooit meer spreek, en u2u, en de wereld, enzo, je kent het wel.
Dit is geen 1 april-grap. Ik heb het niet meer zo op 1 april-grappen, sinds vorig jaar mensen dachten dat mijn bericht van dat het uit was ook een grapje was. En dat was helemaal niet grappig. Oh, als het 1 april is bestaat mijn blog ook een maand! Gefeliciteerd, blog.
Nou is het meer een mailtje he. Maar je krijgt m niet als mailtje. Alleen als blog-post en ik wil antwoord! Met de mail vertrouw ik je even niet meer ;)
Liefs, Hanna.

cp.jpgNada Surf - Happy kid

1 april 2004 | 00:12 | categorie: voor | Reageer (11)